Development agency

Waar standaard systemen stoppen, gaan wij verder.


Wij helpen klanten groeien, efficiënter werken of kosten besparen met procesoptimalisatieAI
Nextly maakt websites, portals & mijn-omgevingen op maat.

Opdrachtgevers

Klanten die ons trots maken

Wij werken niet vóór klanten. Wij werken mét klanten. De afgelopen jaren zijn we veel strategische partnerschappen aangegaan, in uiteenlopende branches. Elk met hun eigen uitdagingen en oplossingen. 

Bergman
Yanmar
Gemeente amsterdam
Vws
TRC
Logo smit dorlas
Cases

Het verhaal achter de opdracht

Unieke klanten, unieke verhalen. En verhalen zijn er om verteld te worden. Lees meer over onze inspirerende opdrachtgevers, hun uitdagingen en de oplossingen die wij ontwikkelden.

Nextly is

SPECIALIST IN PORTALS & MIJN-OMGEVINGEN

Het volledige potentieel uit je bedrijf halen? Dat lukt alleen met een solide basis, met oog op efficiëntie en verhoogde productie. 

Nextly heeft zich gevormd tot specialist op het gebied van trajecten op maat voor de MKB. Van het neerzetten en ontwikkelen van een volledig strategisch plan, tot het optimaliseren van bestaande processen.

Strategy

Strategie & Advies

Een strategische blik zonder poespas. Met onze ervaring, kennis van de huidige markt & een vleugje gezond verstand leggen we samen het strategisch plan neer voor jouw unieke oplossing.

Meer info
Design

Design

Een gebruiksvriendelijk design dat in lijn ligt met jouw huisstijl. Het is de ideale combinatie die wij altijd zoeken - en vinden. Zo verhoog je de efficiëntie van je portal of zorg je voor terugkerende gebruikers op je mijn-omgeving.

Design
Development

Development

Websites, portals, mijn-omgevingen en doorontwikkel-sprints. Onze developers halen het maximale uit jouw platform. Op basis van korte lijnen, een helder doel en een agile aanpak werken we toe naar jouw eindproduct. 

Development
Nextly helpt jou met koppelen

WIJ KOPPELEN MET ALLES

Nextly creëert al meer dan 20 jaar websites, online portalen, mijn-omgevingen, interfaces en andere digitale oplossingen. Elke keer weer afgestemd op de specifieke behoeftes en processen van het bedrijf. Waar standaard systemen stoppen, gaat Nextly verder.

Lees meer over onze koppelingen.